Lackskydd

En av våra mest populära tjänster, lackskydd efterfrågas idag i mycket stor utsträckning. Det har många fördelar, en av de primära fördelarna är att lackskyddet bildar en “skyddande” hinna ovanpå klarlacken. Detta gör att smuts och flygrost har svårare att få fäste, det bidrar också till att det är betydligt enklare att skölja av smuts ifrån lacken. Vi använder oss av ett Svenskt lackskydd, Sippcoat. En lackskydds behandling med Sippcoat går till på följande sätt.

Grundarbetet är mycket viktigt.

  • Fordonet tvättas helt fritt från asfalt, trafikfilm och handtvättas överallt. Är fordonet begagnat kan flygrost förekomma och måste tas bort med en speciell lera.
  • Fordonet torkas och är klar för polering.
  • Alla fordon, gamla som nya finpoleras alltid innan behandlingen påbörjas. Det är ett absolut krav att ytan som skall lackskyddas är fri från hologram, högblank och repfri.
  • Har fordonet djupare repor maskinrubbas dessa bort. (Kostnad för detta kan tillkomma.)
  • Hela fordonet görs helt rent med en cleaner och poleras med en härdande polish.
  • Slutligen toppskyddas fordonet med flera lager härdande slutprodukt.

Sippcoat är avancerat. Olika produkter appliceras för hand, med polermaskin samt med en speciell spruta i flera omgångar under en härdande process där ytan byggs upp från grunden till en extremt hård, len och blank yta. Allt såsom lack, glas, plast, fälg, speglar, lister, strålkastare, baklampor, blinkers, spolier, glastak, kofångare etc behandlas. Inget lämnas obehandlat med Sippcoat. Fordonet sluthärdar, inspekteras och är klar för leverans efter överenskommelse.

Pris för lackskydd

Från 4900kr